Misafir Öğr. Gör. Beste ERDEM

1997 yılında İstanbul’da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Bale Anasanat Dalı Klasik Bale Bölümü’nde klasik bale eğitimine başlamıştır. Ardından Avusturya’da bulunan Sankt Pölten Europaballett Konservatorium’a kabul edilmiş ve eğitimine üç yıl burada devam etmiştir. Avrupa’daki eğitiminden sonra Türkiye’ye dönerek Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Anasanat Dalı Modern Dans Sanat Dalı’nda lisans eğitimini tamamlamıştır. Eğitim hayatı boyunca yurt içi ve yurt dışında birçok etkinlik, workshop ve atölyelere katılmış, özel tiyatro ve kurslarda eğitmen ve koreograf olarak çalışmıştır. 2015 yılında çalışmaya başladığı Ankara Devlet Tiyatrosu’nda halen dansçı olarak aktif görev almaktadır.