Misafir Öğr. Gör. Eren ERKİLET

1992 yılında Ankara'da doğdu. Müziğe 9 yaşında piyanoyla başladı. 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı sınavlarını kazanarak Piyano bölümüne girdi.
Prof. Anatol Jagoda, Prof. Yeşim Alkaya ve Prof. Semra Kartal'dan piyano dersleri aldı. 2010 yılında Kanal B atölye programına katıldı.

KEÇMEK Uluslar Arası Kültürel gösteriler Afganistan gecesi etkinliğinde “Senfonik İlahiler” konserinde aranjör ve orkestra şefi olarak görev aldı. 2014 yılında klavyeci olarak görev aldığı “Karnaval” müzik grubu ile İskender Paydaş’ın prodüktörlüğünü yaptığı ve Doğan Müzik Şirketi (DMC) tarafından “Serzeniş” albümü piyasaya sürüldü.

2015 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümünden mezun oldu.

Çalıştığı gruplarla televizyon programlarında ve gençlik etkinliklerinde konser ve resitaller verdi.

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon belgesini aldı. 2016 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konsevatuvarı Bale Anasanat Dalına Bale Piyanisti olarak göreve başladı ve halen devam etmektedir

E-posta: erenerkilet@gmail.com