Yrd. Doç. Çiçek CANSUN

1971 yılında, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girdi. Seçil Akdil'in öğrencisi olarak Piyano Bölümü Lisans devresini bitirdi. Okul döneminde göstermiş olduğu performans nedeniyle iki kez sınıf atlayarak yaşıtlarından önce mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir süre Devlet Sanatçısı Prof. Ayşegül Sarıca ile çalıştı. İzmir Devlet Konservatuvarı'na atandı ve aynı zamanda İzmir Devlet Opera ve Balesi'nde "korrepetitör" olarak çalıştı. Yardımcı Doçent ünvanı aldı ve 1988'de Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'na atandı. Pek çok sayıda solo, oda müziği konserlerii radyo ve televizyon programları yaptı. Halen Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.