Arş. Gör. Deniz KUVANDIK

1990 yılında Ankara'da doğdu. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı'na kabul edilerek Sanatta Yeterlik derecesini alana dek bu kurumda Prof. Binnur Ekber'in öğrencisi olarak eğitimine devam etti. 2011’de lisans mezuniyetinden sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda öğretim elemanı olarak yardımcı piyano ve korrepetisyon dersleri vermeye başladı. 2012 yılında Erasmus programı kapsamında İtalya-Roma'daki Conservatorio di Santa Cecilia'ya giderek 1 sene Ersilia Ungaro ile piyano çalışmalarına devam etti. 2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Araştırma Görevlisi oldu. İtalya, İskoçya, Polonya ve Kıbrıs dahil olmak üzere yurt içi ve yurtdışında birçok masterclassa katıldı ve çeşitli konserler verdi. Hacettepe Senfoni Orkestrası, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Orkestrası gibi orkestralarda tutti üyeliği yaptı. 2023 yılında Ayvalık Uluslararası Müzik Derneği’nde düzenlenen Ayşegül Kirmanoğlu yönetimindeki klarinet ustalık sınıfına eşlikçi olarak katılım sağladı. Hala Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda araştırma görevlisi olarak yardımcı piyano dersleri vermekte ve üflemeli çalgılar ile korrepetisyon yapmaya devam etmektedir.