Hayat İyi Yaşam Merkezi projesi kapsamındaki "Müzik Eğitimi" faaliyetleri

Hacettepe Üniversitesi - Hayat Holding İşbirliği kapsamında Malatya Samanköy'deki konteyner kentte yürütülmekte olan Hayat İyi Yaşam Merkezi projesi kapsamındaki "müzik eğitimi" faaliyetleri takribi bir yıldır Konservatuvarımız öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından yürütülmekte olup, eğitim faaliyetlerimizin oradaki çocuklarımız üzerindeki kalıcı olumlu etkilerini her an daha güçlü bir biçimde gözlemleyebilmemiz mümkün olmaktadır. Geçtiğimiz hafta da Müzik Teorisi ve Bağlama Eğitimi alanındaki çalışmalar Prof. Dr. Cenk Güray tarafından yürütülmüş olup, Cumhuriyetin kurucu kültür kurumlarından olan "Cumhuriyetin Hafızası" Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı toplumumuza ve dünyaya karşı sorumluluğunu kararlılıkla yerine getirmeye devam edecektir.