Misafir Öğr. Gör. Meram ÖLÇMEN

1975 yılında Ankarada doğdu.

1995 yılında H.Ü. Ankara Devlet Konservatuarından mezun oldu. Aynı yıl School of American Ballet’de çok ünlü hocalarla Balanchine tekniği üzerine çalıştı. Daha sonra Pennsylvania Ballet’de bir yıl dansçı olarak çalıştı.

1996 yılında Ankara Devlet Opera ve Balesine Bale sanatçısı olarak başladı.

Birçok eserde rol aldı. Bunların bazıları; Kuğu Gölü, Giselle, Fındıkkıran, La Bayadere, Cindirella, Dansın Üç Rengi, La Esmeralda, Bach Oryantal. Halen Ankara Devlet Opera ve Balesinde çalışmaktadır.

1996 yılında Hacettepe üniversitesinde Bale öğretmenliği masterına başladı ve 1999’da yüksek lisansını aldı. Halen H.Ü. Ankara Devlet konservatuvarı Bale bölümünde hocalık yapmaktadır.

2004 yılında tanıştığı Pilatesle dansçılık hayatında çok faydalandı. 2011 yılında Dr. Serdar Gürbüz’den tüm eğitimlerini tamamladı. Master Eğitmen oldu. Ayrıca Balance Body in tour, Center eğitimlerine katıldı.

E-posta: molcmen@yahoo.com