Öğr. Gör. Ercüment Burak ERDOĞAN

Ercüment Burak ERDOĞAN 1973 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Ulubatlı Hasan İlkokulu’nda tamamladı. 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü’nü kazandı. Prof. Nimet Karatekin ile orta okulu tamamladı. 1988 yılında Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Bölümü’nü kazanarak Devlet Sanatçısı Prof. Necil Kazım Akses’in öğrencisi oldu. Kompozisyon, Armoni, Kontrpuan, Füg, Orkestrasyon, Müzik Formları derslerini Akses’ten aldı. Devlet Sanatçısı Prof. Nevit Kodallı’dan Atonal Armoni dersi aldı. Piyano eğitimine 1988 yılnda Doç. Oya Ünler ile devam etti. Daha sonra 1989 yılından mezun olana kadar Prof. Kamuran Gündemir ile çalıştı. Devlet Sanatçısı Prof. Hikmet Şimşek ile Orkestra Şefliği ve Koro Şefliği çalıştı. 1994 yılında Akses’ten Lisans diploması aldı. 1996 yılında Kompozisyon Yüksek Lisans Programını kazanarak Akses ile eğitimime devam etti. 1999 yılında Sanatta Yüksek Lisans Diploması aldı. 1996 yılında Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Anasanat Dalı’nda ders vermeye başladı. Halen aynı bölümde Öğretim Elemanı olarak ders vermektedir.

E-posta: ercument8@yahoo.com.tr