Öğr. Gör. Kerim Özcan DAL

1989 yılında İzmir'de doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve İzmir Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Kabul edildiği Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Gitar Sanat Dalı’nda lisans eğitimini ve yüksek lisans eğitimini tamamladı. İlk gitar derslerini 12 yaşında almaya başladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra müziği tercih ederek konservatuvar sınavlarına girdi ve başarılı oldu.

2009 yılından bu yana 10. ODTÜ Sanat Festivali, Füsun Sayek Kültür Etkinlikleri gibi bir çok yerde Ahmet Kanneci ve Ekrem Öztan ile birlikte konser verme fırsatı buldu. Kasım 2013’te İspanya-Linares’te düzenlenen Uluslararası Andrés Segovia Gitar Yarışması’nda “1. lik Ödülü”ne layık görüldü.

Halen Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda öğretmenlik yapmakta ve aynı kurumda Sanatta Yeterlik programına devam etmektedir.

E-posta: kerimozcandal@gmail.com

page1image735607408