Arş. Gör. Deniz KUVANDIK

1990 yılında Ankara'da doğdu. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı'na kabul edilerek Prof. Binnur Ekber'in öğrencisi oldu. İlköğretimi burada tamamladıktan sonra lise ve lisans devresini de aynı kurumda Prof. Binnur Ekber'in öğrencisi olarak bitirdi. 2011 yılında mezun olduğu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda aynı yıl Piyano Yüksek Lisans Programına Prof. Binnur Ekber danışmanlığında başladı. Aynı zamanda bu kurumda öğretim görevlisi olarak yardımcı piyano ve korrepetisyon dersleri vermeye başladı. 2012 yılında Erasmus programı kapsamında İtalya-Roma'daki Conservatorio di Santa Cecilia'ya giderek 1 sene Ersilia Ungaro ile piyano çalışmalarına devam etti. 2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Araştırma Görevlisi oldu. Piyano bölümü Lisansüstü koordinatörlüğü ve Erasmus Koordinatör yardımcılığı görevlerini sürdürdü. 2014 yılında yüksek lisansını tamamladıktan sonra Sanatta Yeterlik Programı’na başladı. İtalya, İskoçya, Kıbrıs dahil olmak üzere yurt içi ve yurtdışında birçok masterclassa katılarak çeşitli konserler verdi. Hala bu kurumda yardımcı piyano dersleri vermekte ve üflemeli çalgılar ile korrepetisyon yapmaya devam etmektedir.