Öğr. Elemanı Meral Gülgün ÜNAL

Meral Gülgün ÜNAL 1999 yılında Ankara’da doğdu. 7 yaşında Bilkent Üniversitesi A.Adnan SAYGUN Müzik ve Sahne Sanatları İlköğretim Okulun’da Gamze KIRTIL ile piyano çalışmalarına başladı. 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi’nin giriş sınavını kazanarak Prof. Semra KARTAL’ın sınıfına kabul edildi. 2017 yılında Uluslararası Grand Virtuoso Prize yarışmasında birincilik ödülünü alarak, Viyana’daki Musikverein Glaserner salonunda konser vermeye hak kazandı. 2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası eşliğinde C.Saint-Saens’in 2. Piyano Konçertosu’nu seslendirdi. Eğitim hayatı boyunca bir çok resital ve konser verdi. Çalışmalarına halen Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı lisansüstü öğrencisi olarak Prof. Semra KARTAL ile devam etmektedir.